6.2.13

Calories, Exams, Internship and Sunshine

De laatste weken lijkt mijn leven nog maar om een aantal dingen te draaien. Niet dat daar wat mis mee is hoor, want het is prima zo. Meer dan prima op de meeste gebieden zelfs. 

Afgelopen week zat ik eindelijk weer heerlijk op de fiets. Door de sneeuw van de afgelopen weken had hij veel te lang stilletjes in de tuin gestaan. Koud was het deze week nog altijd en de wind waaide hard. Toch wist dit weer mijn humeur flink te verbeteren. Het zonnetje brak tijdens het fietsen af en toe even door. Elk klein zonnestraaltje zorgde voor een klein vleugje geluk. Heerlijk!

Op mijn stage gaat het goed, ik heb mijn go gehaald. Dit betekend dat ik aan het afronden van mijn opleiding kan beginnen. Door een paar maandjes doorbijten en ik mag mezelf (hopelijk) een onderwijsassistent noemen. Verder heb ik deze week examens. Echt leren kan ik hier voor niet, het zijn de basis dingen van Nederlands en rekenen die ik op dit moment onder de knie zou moeten hebben.

Verder ben ik op 6 januari van dit jaar begonnen met afvallen. De weegschaal is altijd mijn ergste vijand geweest. Ik bleef er het liefst zo ver mogelijk bij uit de buurt. Ik ben op dit moment 9 kilo kwijt en begin mijn weegschaal elke week een stukje aardiger te vinden. Het getalletje gaat niet alleen omlaag, mijn kleding begint ook losser te zitten. Het geeft zo een fijn gevoel wanneer je ziet dat je inspanning ook echt succes 
blijkt te hebben! Het begin is gemaakt, nu de rest nog. Op naar een beach-proof body!


6 opmerkingen:

 1. Wouw 9 kilo, dat is veel ! Heel erg knap van je !
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat het zo goed met afvallen gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah i wanna know your secret! Wat goed zeg 9 kilo =)
  Bedankt voor je berichtje op mijn blog!

  Liefs Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het ook zo heerlijk dat er steeds vaker weer zon is.
  en wat knap dat je zo veel bent afgevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, respect voor je doorzettingsvermogen, heel goed! Liefs, Cherelle.

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages I'll always try to send you a message back!