10.12.11

Relaxen tussen het stressen door.

Daar zitten we weer, gezellig in Aalst voor de tv. Mijn zaterdag avond en zondag bij mama doorbrengen en weer even tot rust komen. Dit weekend laat ik het hectische studentenleven weer even achter en ruil het om voor een surprise avond met mijn vriendinnen, een zaterdagavond bankhangen met mijn moeder en stiefpa en een zondag zonder zorgen.

De vrijdag avond/nacht heb ik bij mijn goede vriendinnetje Lisanne doorgebracht. We zijn daar met een gezellig groepje van 4 middelbare schoolvriendinnen bij elkaar gekomen voor de jaarlijkse surprise avond. Onze wegen zijn na de middelbare school allemaal de andere kant op gegaan en het is inmiddels alweer anderhalf schooljaar geleden dat we bij elkaar op school zaten, maar toch is die vertrouwde surprise nooit uit onze planning verdwenen. Het groepje waarmee we het doen is misschien kleiner geworden, maar onze vriendschap en de gezelligheid die we hebben is alleen maar gegroeid. Na een avond vol leuke cadeautjes, lekkere hapjes en heel wat uurtjes Singstar was het voor Ilse en Daphne tijd om naar huis te gaan. Lisanne en ik hebben de rommel nog even opgeruimd
en zijn daarna ook in bed gekropen.

7 opmerkingen:

 1. Suprise is altijd erg leuk, fijn ook dat je zo close bent gebleven met vriendinnen van de middelbare school!
  Kusjes xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah ik ben een sing star fan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klonk leuk! :) veel succes nog met je gestress!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een hele leuke avond :D! En heel leuk dat je nog een paar vriendinnen ziet terwijl het al zolang geleden is dat jullie samen op school zaten!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groot gelijk! Ik doe precies hetzelfde, hard leren maar tussendoor vooral heel veel leuke dingen doen ;-)! X

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages I'll always try to send you a message back!