13.11.11

Afsluitingsweken

Druk, druk met school en werk. Druk met het genieten van de laatste herfstzon. Afgelopen week fietste ik van school naar huis, het zonnetje scheen op mijn rug en het leek voor heel eventjes alsof ik de enige op de wereld was. In een soort van roes fietste ik moeiteloos en vol genot dat half uurtje naar huis terug. De drukte van de stad ging voor even helemaal langs me heen, het enige dat ik nog hoorde was het fluiten van de vogeltjes, die net zoals ik aan het genieten waren van dat laatste beetje mooi weer. De geur van uitlaatgassen werd vervangen door de geur van net gemaaid gras, en de aanblik van mensen die zich door het drukke verkeer haasten vervaagde ten opzichte van de prachtige, herfstkleurige bomen.

Eenmaal thuis werd ik pas weer terug gesleept naar de realiteit. De Nederlandstalige muziek waar ik
absoluut niet van houd dreunde me tegemoet toen ik de poort in liep. Mijn vader zwaaide me vrolijk gedag, maar mijn gedachten wilde heel ergens anders zijn. Op weg naar mijn kamer waren al die mooie gedachten die ik 5 minuten daar voor nog had helemaal verdwenen. Ze hadden plaats gemaakt voor school, toetsen en projecten die nog af gemaakt moesten worden. School, dat was waar het uiteindelijk al een week lang om draaide. En natuurlijk heb ik het naar mijn zin op de opleiding waar ik meer dan een jaar geleden voor gekozen heb, maar af en toe afdwalen naar een prachtige fantasiewereld moet kunnen, toch?

5 opmerkingen:

 1. Leuk artikel ^^
  Ik volg je ! Volg je mij terug via GFC? x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!:D

  Even een vraagje, een tijdje geleden had je een give-away georganiseerd maar er is nog steeds geen winnaar bekend?;o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je schrijft heel erg leuk!
  Jammer dat het nu zo ontzettend koud is, want zoals je in jouw verhaal kunt zien zijn de mensen met een zonnetje veel vrolijker.

  Heel veel succes met school!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel!!
  Ik volg je , volg je terug?

  donderdag en Vrijdag geeft Hypebazaar (nijmegen & Eindhoven)
  een super leuke avond met hapjes , drankjes en een modeshow
  Ieder half uur te gekke prijzen!!.

  Vindt je leuk om te komen?
  Iedereen is welkom!

  Liefs,
  xxx
  Chloe

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages I'll always try to send you a message back!