1.8.11

Family matters

Ik zat net heerlijk in het zonnetje te genieten van het feit dat het eindelijk weer lekker weer is. Voetjes de lucht in en het Flow vakantieboek voor mijn neus. Zo zou vakantie er elke dag uit moeten zien. Als je dan heerlijk rustig in het zonnetje zit wil je weleens een beetje wegdromen. En dat gebeurt al helemaal snel als de de avond daar voor pas rond half 3 je bedje in gerold bent...

Genietend van de zon dwaalde mijn gedachtes steeds verder van mijn vakantieboek af. Waar ik aan dacht? Nou gewoon, dat ik mensen mis. Gek is dat, ik zit hier nu ongeveer een week bij mijn moeder die ongeveer een half uur rijden van mijn vader af woont, in een dopje genaamd Aalst. Een half uur, dat is toch niks? Ik ben een half uur van huis... Nee wacht dat klopt al niet want hier ben ik eigenlijk ook thuis, en toch mis ik iets. Het is hier gewoon zo anders. Leuk, maar anders dan ik gewend ben. Bij mijn vader woon ik in de stad, altijd mensen om me heen en altijd wel vriendinnen die ik kan bellen. Hier is het stil, op zondag zie je niemand buiten (!!), en ik heb maar 1 vriendinnetje dichtbij me wonen.

De eerste persoon waar ik langs ga als ik terug in Den Bosch ben is mijn nichtje Vicky. Ze woont naast me dus veel moeite hoef ik daar niet voor te doen, maar het voelt altijd goed als ik daar even langs wip voor een kopje thee. De tweede die ik zeker moet zien is mijn beste vriendinnetje Ilona. Ik mag nu misschien klinken als een echte dramaqueen maar Ilona en ik hebben elkaar al 2 weken niet gezien! Mijn andere nichtje, Claudia, is de derde op mijn lijstje. Ik vond leuke foto's van het laatste weekend dat ik daar geslapen heb, en die wil ik graag met jullie delen, enjoy ;D14 opmerkingen:

 1. great pictures!
  thanks for your comment :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je lieve reactie! Inderdaad, de tijd gaat haaard :O

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aaah leuke foto's!
  Nog veel plezier bij je vader, kan me wel voorstellen dat het in de stad veel gezelliger is !
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauuw, superleuke blog heb je. <33
  leuke foto's :d
  x, mare.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk blog heb je! <3
  & Grappige foto's. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuke post en grappige plaatjes!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een grappige foto's! Je ziet echt dat jullie het leuk hadden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke post en grappige foto's. Ik ben net begonnen met een blog ik en mijn vriendin zouden het leuk vinden als je een bezoekje brengt naar ons blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooi geschreven, en die foto's zijn echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk geschreven!

  Ik ga jou volgen...jij mij ook?

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's!
  Ik hou een give away!
  Ik zou het erg leuk vinden als je meedoet!
  Je kunt een welnesspakket winnen.
  De link staat bovenaan mijn nieuwe post.
  Liefs, Charlie

  BeantwoordenVerwijderen

I love messages I'll always try to send you a message back!