1.4.12

Van 15 januari tot 1 april

Oke het is officieel, ik ben de slechtste blogger ooit. Mijn laatste post was na het vieren van mijn 18e verjaardag, dus op 15 januari. Het is inmiddels 1 april en nu pas komt het in mijn hoofd op dat ik ook nog een blog te onderhouden heb. Oke dat lieg ik, het is wel eerder in me op gekomen maar gek genoeg had ik er elke keer geen tijd voor of wist ik gewoonweg niet wat ik jullie moest vertellen.

Mijn leven bestaat op dit moment vooral uit school, werk, stage en rijles. Tussendoor prop ik ergens de afspraken met vriendinnen en de nodige uren slaap. Mijn slaapkamer ziet er vreselijk uit, daar zou je nog niet dood in gevonden willen worden. Tijd voor een grote schoonmaakbeurt dus! Of nee wacht, daar heb ik helemaal geen tijd voor... Hmm, hoe moet dat nou? Hoe doen al die andere studenten dat toch? Ik ben vast niet de enige met zo'n drukke planning, en al mijn klasgenoten lijken nergens last van te hebben. Of is dat maar schijn?

Het schijnt dat adolescenten niet zo goed zijn in plannen. Heb ik dus toch nog wát geleerd op mijn opleiding. Zal ik dat dan maar als excuus gebruiken? Een berg met huiswerk gaapt me aan, maar ik ga op dit moment veel liever een half uur onder de douche staan. Wanneer ik het dan wel kan maken? geen idee! Na het douchen duik ik namelijk mijn bedje in op een van mijn grootste hobby's uit te oefenen; slapen.

1 opmerking:

I love messages I'll always try to send you a message back!